Offers

Amazon Recharges Quiz answer 19th December : To Win Up To Rs 500 – 1000

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Recharges Quiz answer 19th December :- amazon recharges quiz 19th december answers. (19th Dec Answers) Amazon Recharges Quiz-Win Rs.1000 amazon Pay balance.

Today amazon offering to anew quiz for its all users, which named is Amazon Year End Quiz. By this amazon quiz, the lucky people can get to win 1 year worth of free shopping. To avail this chance, you need to do is answer few simple questions. We have also added the answers below for your easy reference. To play Amazon Year End Quiz, You will need to download amazon app from google play store in free on its mobile phone.

 

Amazon Recharges Quiz answer 19th December –

1. You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer:- True

2. For recharges on Amazon.in with Amazon Pay balance, currently you get __% cashback on recharge value

Answer:- 50%

3. What is the maximum cashback you can avail for recharges with Amazon pay balance on Amazon.in?

Answer:- Rs 50

4. Which of these is NOT a benefit of recharging your prepaid mobile on Amazon.in?

Answer:- 2-Day shipping

5. Mobile recharges on Amazon.in are available for which mobile operators?

Answer:- All Operator

Amazon Quiz answer Today-

New Amazon LG Q6 Quiz – Answer and win LG Q6, Amazon Quiz time Quiz with LG Q6 , Amazon Lg Q6 Today Answers , Amazon Lg Q6 Quiz All Answers , Amazon 15th November Amazon LG Q6 Quiz Win , Amazon LG Q6 Quiz All Correct Answers :–  Hello Friends, Welcome back to amazon today Pay Quiz contest. Today In this post i am going to tell you about answer of today Amazon quiz Contest. Today Quiz Contest is about on amazon Pay Balance. Under which, customers can win Free Rs-5,000 Amazon Pay Balance on give answer. This Quiz Contest has offering to you by Amazon Payments Pvt Ltd.

Amazon now has come up with a more quiz, which named is Amazon LG Q6 Quiz. Under this quiz, You can win a LG Q6 smartphone on gives 5 simple answer. Just answer of quiz and get free LG smart phone.

Now i am back again with a new exciting contest to win Ra 5000 Amazon Pay Balance.  If You want to get this amazon free  Rs-5,000 Amazon Pay Balance throng answer. To win this contest, you have to answer a question and on give the correct answer. After right answer, You will get Free Pay Balance of Rs 5000 from Amazon. Now i am going to provide you all questions with answer.

Read More :– KBC 9 GBJJ Jackpot Question – Jio kbc play along contest, Todays jio kbc question.

Recently, Amazon launched the Amazon Great Indian Cell, which will run from September 21 to September 24, 2017. Under this sale, you can get up to 80% discount on product. Also you can use this Amazon Pay Balance for Payments in Amazon Great Indian. So give answer of each questions correctly and get free pay balance of Amazon.

Read More :- My Airtel App Welcome offer : Get Free 1 GB 3G/4G Data on Downloading airtel app.

How to win LG Q6 smartphone from Amazon LG Q6 Quiz ?

  1. Firstly, Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  2. Now just install and open the app.
  3. Now Create/Signin Into Amazon Account.
  4. Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Pay Quiz“.
  5. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button.
  6. After then, Now give the correct answer & win Free Rs 5000 Amazon pay balance.

Answers Of Amazon Quiz Time With LG Q6 :-

1. Which of these is the technology in LG Q6 Display?

Answer:- Full Vision Display

2. Every LG Q6 bought on amazon.in comes with a free one-time screen replacement valid for the period of 6 months?

Answer:- true

3. What is the aspect relation of the LG Q6 full vision display?

Answer:- 18:9

4. which of these was named international word of the year 2013 by theOxfordd dictionary?

Answer:- Selfie

5. which of these is the features of the LG Q6 front camera?

Answer:-Wie angle selfie

Amazon LG Q6 Quiz terms and conditions :-

  1. This Contest will commence on 15th November from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) quiz questions will be posted during the entire Contest Period (“Contest Questions”).
  3. Thereafter, if you answer all the Contest Questions correctly, you will be entitled to participate in a random draw of lots which will be carried out amongst participants who have answered all questions correctly.
  4. Each participant will be eligible to receive only one Prize under this Contest.

Tag ;- Amazon Year End Quiz, Amazon Year End Quiz answer, Free play Amazon Year End Quiz , Play Amazon Year End Quiz.

 

About the author

Rajendra

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.